Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРЪСТЕНИ НА КИЛОМЕТРАЖА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

благодаря за снимките 10 х
    Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

Re:

Пръстените се правят на струг,по точен чертеж...

аз даже бих ти го дал но не мога да го открия.Сваляш,мериш със шублера и след като са готови ги никелираш...цялата работа ще ти излезе кам 40 лв. с никелирането,ако не ти се разправя,във форума на АУДИ има един човек,който ги прави с-у 70 лв. от алуминии,но после трябва да ги полираш и лакираш...и то идва по-лошо,даже
      Направи си и духалките,за да стане по-завършено

Това с маркера не ти го препоръчвам,не че нещо ама няма да постигнеш ефекта който предполагам всички търсите...Успех
      GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev
        Пръстените се правят на струг,по точен чертеж...

аз даже бих ти го дал но не мога да го открия.Сваляш,мериш със шублера и след като са готови ги никелираш...цялата работа ще ти излезе кам 40 лв. с никелирането,ако не ти се разправя,във форума на АУДИ има един човек,който ги прави с-у 70 лв. от алуминии,но после трябва да ги полираш и лакираш...и то идва по-лошо,даже
        Направи си и духалките,за да стане по-завършено

Това с маркера не ти го препоръчвам,не че нещо ама няма да постигнеш ефекта който предполагам всички търсите...Успех
        Иво айде ще те помоля ао може пак да ги потърсиш размерите че да не разглобявам таблото и после пак да си играя с същата процедура колкото до парите ще ми излезне евтинко само една никилиране маи ше плащам

Айде и поздрави
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
        www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Еии да даи чертежите ,че ако пордам ниакоиа од другите ми коли и си ми остане Alfata ще си направа такива прастении а и на мен не ми се разглабиа таблото двапати
          Опел Кадет GSI
          166 2,4 JTD
          ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Re:

Пичове,беше отдавна и съм ги затрил,иначе с голямо удоволствие...щях да ги качвам още тогава,но останаха в стругара и до там...Даже на ZoE23 ги бях обещал,но така си и остана.Все пак не ви разбирам-не ви трябва лебетка само един-два лимбоса и това е,за 15 мин.работа
            GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Качете чертежите пръстените могат да се изработят от неръждаема стомана или от титан като преди да се отрежат се полират със водна шкурка и евентуално диамантена паста като за боята на колите само качете чертежите мисля че може да излязат по около 20 лв всичките
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Working...
              X